Gazpacho van aardbei met tomaat
Tip van Alvalle:

U kunt dit gerecht ook klaarmaken met Gazpacho Suave van Alvalle. Een handige tip is om 50 ml rozenwater toe te voegen aan de gazpacho.

Gazpacho van aardbei met tomaat

Ingrediënten (4 personen)

  • 1L Gazpacho Original Alvalle
  • 350 g aardbeien
  • 2 soeplepels suiker
  • 1 soeplepel confituur van aardbeien
  • 100 g briochebrood

Bereiding

1ste stap
Maak de aardbeien schoon en zet er 4 tot 6 opzij voor de versiering. Snij de rest van de aardbeien in stukjes en meng ze met de suiker. Dek dit af en laat 1 uur rusten bij kamertemperatuur.

2de stap
Voeg de gazpacho, de confituur en het briochebrood toe aan de aardbeien en laat het mengsel in de koelkast rusten gedurende 2 uur.

3de stap
Vermaal alles met behulp van een keukenrobot en zeef. U kunt water toevoegen aan de mengeling om het geheel gemakkelijker te kunnen zeven. Versier het geheel met de aardbeien die u opzij had gezet en serveer koud.

Gazpacho van aardbei met tomaat Alvalle Belgium