Gazpacho Original met chips van gandaham en basilicumolie
 

Gazpacho Original met chips van gandaham en basilicumolie

Ingrediënten (4 personen)

  • 400 ml Alvalle Gazpacho Original
  • 4 plakjes gandaham
  • een bosje verse basilicum
  • 50 ml olijfolie van goede kwaliteit
  • grissini's
  • peper, zout

Bereiding

1ste stap
Leg de plakjes gandaham op een bakplaat en laat ze 1 uur drogen in een voorverwarmde oven (100° C). Laat even afkoelen en breek dan in hapklare stukjes.

2de stap
Mix het basilicum fijn in olijfolie en breng op smaak met peper en zout.

3de stap
Schenk de goed gekoelde Alvalle Gazpacho Original in 4 kopjes of kleine bordjes, strooi er een beetje chips van gandaham over, en vervolgens een paar druppels basilicumolie. Serveer met grissini's.

Recept Hilde Oeyen - Vitaya Magazine

Gazpacho Original met chips van gandaham en basilicumolie Alvalle Belgium