Gazpacho Original als maaltijdsoep
 

Gazpacho Original als maaltijdsoep

Ingrediënten (4 personen)

  • 1 l Alvalle Gazpacho Original
  • 100 g kleine pasta, bijvoorbeeld gnocchini
  • 100 g broccoli, in kleine roosjes
  • 50 g fijne groene asperges
  • 50 g erwtjes, gedopt (of diepvries)
  • 4 el geraspte parmezaan
  • enkele blaadjes basilicum
  • fleur de sel, zwarte peper

Bereiding

1ste stap
Kook de pasta beetgaar in licht gezouten water, giet af en spoel onder koud stromend water. Laat daarna goed uitlekken.

2de stap
Maak de groenten schoon en snij ze in hapklare stukjes. Stoom de groenten beetgaar en laat ze schrikken in ijswater, zodat ze knapperig en frisgroen blijven. Laat goed uitlekken.

3de stap
Verdeel de koude pasta en de groenten over 4 borden en schenk er de goed gekoelde Alvalle Gazpacho Original over. Breng op smaak met fleur de sel en zwarte peper, en werk af met vers geraspte parmezaan en basilicum.

Recept Hilde Oeyen - Vitaya Magazine

Gazpacho Original als maaltijdsoep Alvalle Belgium